Wordpress kullanıp lüzumsuz bir yığın eklenti kurar, temada her bi altı database sorgu ile çekerseniz değil 200 , 20 kişi ilede cpu %40ı geçer.. ! Başka bir script kullanıyorsanızda yine sorunlu sorgulardan dolayı kasar. Buna coşkun beyin uyarıdan başka yapabileceği birşey yok.. Dahası şu sebepten dolayı siteniz kasıyor demesini de beklemeyin. Kendi sitenizde hangi eklenti , bot veya modülleri kullandığınızı siz daha iyi bilirsiniz..

Ayrıca konusu açılmışken birşey daha söylemek istiyorum.. Benimde megatr host ta bir adet reseller hesabım bulunuyor. Sitelerimde wordpress kullanıyorum. Birinin hiti günlük 700 tekil civarında ve hiç bir zaman sitelerin cpu yiyor diye uyarı almadım. Hatta geçtiğimiz kurban bayramında sunucu zaman zaman kasıyordu bu konuda Coşkun Beyle görüştüm bazı arkadaşların toplu mailler atarak cpuyu kastığını ve bu kişileri uyaracağını söyledi... Konuyu okuudğumda sizi Coşkun Beyin 5-6 kez uyardığını okudum. Kusura bakmayın ama suspend atmasının ben arkasındayım. Sitenizde ki sorunlar ve aşırı yüklenmeler yüzünden benim ve sunucudaki diğer arkadaşların sitelerinin zor duruma düşmesini istemiyorum