ya bu adam ne satıyor da bu kadar çok konuşuyor, ne satıyorsa alalım da sussun yada birisi şunu sustursun lütfen... çok boş konuşuyor
sen firmamızdan artık sponsor host bile alma sansın yok cocuk cocuk yazılar yazıyorsun ama konun tamamı yaz sana gelen mesajın tamamını yazda ozman tam olsun dur hatta ben yazayım
------------
bu arkadasımıza gönderilen konunun tamamı vede işine geldiği gibi burda yazdığı yazılar
kemal bey sizin sitenize botnet saldırısı olduğunun bilgisi vermiştir
siz yazdıklarımdan bunu anladıysanız ozman siz cocuksunuz biz sizin burda yazdığınız yazıyı bizlere link olarak atan bazı müşterilerimiz var vede link olmadan gönderilen yine yazılar var sizin yazdığınız bu yazıyla alakalı olarak bir müşteri kaybımız yasanırssa biz gerekli bilgileri vericz dedik
bukadar basittir siz bize saldırı alıyorum diye gelseniz zaten kesinlikle hiçbir kimseye siz değil başbakanbile olsa bizde satış yapılmaz
az çok bunu anlamanız gerekir
sizin adres vermnize gerek yok iş oralara gelirse zaten size ulaşılır merak etmeyin gerekli kayıtlar mevcuttur
ben sadece olabilcek işlemler hakkında size bilgi verdim okadar
Allaha emanet olun konuyu uzatmanıza gerek yoktur
Biz karsımızdaki insanı 11 yasındada olsa cocuk olarak değil insan olarak gören firmayız
Teşekürler hayırlı geceler