collapse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya hoca yok müşteri kaybettim filan yazmışsın, yok seni avukatıma vericem demişsin ? çocukmu var senin karşında yazdıklarım ortada alınan sensin, zedelenen sensin, siteyi kabul ederken saldırı aldığını biliyordun, saldırılarla başa çıkamayınca vazgeçen sensin bunu burada dile getirince uygun bir uslupda beni avukata verecekmişsin güldürme beni yahu.. bu ülkede düşünce özgürlüğü diye birşey var hatırlatırım. Açık adresimi özel mesaj ile yolladım sana bekliyorum ihtar kağıdı
siz bizden hosting alırken kesinlikle saldırı aldığınız belirtmediniz belirseniz zaten burda kayıtlı olan yuaklasık 2000 aykın hosting müşterimiz hepsi aynı sunucuda değildir kesinlikle yıllık30 tl için tehlikeye atmayız bu 1.

bize bugun özel mesajda belirtiğim gibi163 adet yanlış yazmadıyssam mesaj gelmiştir suncularınız korumazmı diyerek bunların yaklasık 30 civarı falandır bu konunun linkini vermiştr vede farklı firmalar ile anlasmak istediklerini belirmişlerdir bu 2.

biz size eyer sizin yazdığınız bu yazı ile alakalı olarak müşteri kaybımız olursa gereken işlemleri avukatımız tarafından hakkınızda işlem başlatılacağını bilgisini size gönderdim bu 3.

siz Kemal beyi tel ile aradığınızda size verilen bilgi bizim suncu bağlantılarımız 1 gb fakat size gelen botnet saldırılarını hat kapasitesinden daha yüksek olduğunu belirtmiştir bu 4.

size verilen bilgide bazı çalışmalar yapıldığını fakat durum düzelmezse firmamızdan ayrılmanız gerektiği vede diyer müşterilerimiz etkileyecek bir sisiteme suncularımızda musade etmediğini acık acık belirtmiştir bu 5.

öğleden sonra sizi tekrar arayarak durumun düzelmediği ip banlama yapan sistemin 5 saniyede ortalama olarak 300 yakın ip banladığını size bilgisi verilmiştir bu 6.

size eyer bize ödeme yaptı iseniz size ödemenin geri yapılacağını fakat ödeme yapmadığınız belirtmiştiniz bu 7.

sitenizde bazı özel resimlerin olduğunu vede bakılmadan suspend edilen bir sitenin içeriği kontrol edilmeden silmemizi bizzat Kemal beyden istemiştiniz bu 8

bizde isteğinizi uyarak sistemizden gerekli işlemi yaptımızı size bildirmiştik

Bu olay bukadar basittir

umarım yazdıklarımdan bir ders çıkarmışsınızdır

Bu güne kadar hakkında tek bir olumsu8z yorum dahi olmayan firmamzıa ne olduğu belli olamayan bir siteniz için gelen saldırıları engelleyemdiler diyerek karsınızda cocuk yok diyerek konusmalar yapamazsınız siz düşünce özgürlüğünden bağsediyorsanız bizde burda yazma özgürlüğümüzden bağsediyoruz

alınmanıza gerek yok adresiniz zaten sistemimizde kayıtlıdır

Allah yolunuzu açık etsin umarın siteniz sorunsuz olarak çalışmasına devam eder