aslında kendime siteyi kurarken hiç buna dikkat etmedim sadece ben bu siteye üye olsaydım nasıl görünmesini isterdim şeklinde düşünerek reklam yerleşimini yaptım yeni bir site olduğum için günlük aldığım sadece 3 - 4 tık o da pek bir şey farketmiyor açıkcası... ne zaman kullanıcılar bir sitenin gelir kaynağının reklamlar olduğunu anlar o zaman bu tarz fikirlere ihtiyacın olmaz fakat kullanıcılar reklamları engelledikleri ve istedikleri bilgiyi alıp çıktıkları müddetçe çok veya az kazandıran bir tema bile olsa bir işe yaramayacaktır... adsense politikası nedeniyle kullanıcılara ilgili reklamların önemi hakkında bir bilgi vermek te yasak dolaylı yoldan reklamlara tıklamaya teşfik içerdiği için sitenin her yerini reklamlarla doldurup ( ki online dizi izleyen biri olarak dizi yi izledikten sonra mutlaka reklama tıklarım ) her sayfa değişiminde karşıma çıkan reklamlardan sıkıldığım içinde kendi sitemde reklamları ücra yerlere koydum...
sadece düşünmen gereken ilgili reklam kısmının tema ile bütünlük sağlaması ve kullanıcıların bundan rahatsız olması....
sürekli göze batan her tarayıcıda farklı çıkan yada site içeriğindeki bilgileri kapatan 100 tane reklam yerine adam akıllı var olan tasarımla bütünlük sağlayan 1 reklam her zaman için iyidir...
tabi bu benim fikirlerim umarım yardımcı olmuştur tavsiye konusunda adsense ile uyumlu bildiğim hiç tema yok fakat bunun için wordpress eklentileri de mevcut