Merhaba arkadaşlar, öncelikle organik hit işini uzun süre yapacağımı belirtmek istiyorum. Kısaca organik hit hakkında bilgi verip konuyu açıklıyorum.

Organik hit nedir, ne işe yarar?
* Organik hit adındanda anlaşıldığı gibi organiktir. Doğaldır.
* Seçtiğiniz kelimelerden google da arama yapıp sitenize ziyaretçi sağlanmaktadır.
* Sitenize tamamen arama motorlarından ( google ) ziyaretçi gelmektedir.
* Sitenizdeki geçirdiği vakit 1.5 dk ile 2 dk arasındadır.
* Hitler %100 türkiye kaynaklıdır. Aramalarda yükselmenizi sağlar.

Katılım yapanlardan istediklerimiz
Kelime seçimi : İlk 10 sayfada olmak kaydı ile istediğiniz kadar kelime seçebilirsiniz. Bu kelimelerden, aldığınız kredi miktarı kadar
hit sağlanacaktır.
Hangi kelimede, hangi sayfada oluğunuzu belirtmelisiniz.

Katılım şartları
* ***** siteler katılamaz.
* Sitesinde popup, müzik , _blank link ve kötü niyetli yazılım içeren siteler katılamaz.
* Herhangi bir kötü yazılım virus, trojen içeren sitelerin tesbiti halinde hiti kesilip ödemesi geri yapılmaz.

Bu hizmeti nasıl sağlıyorsunuz?
Sadece bu iş için geliştirmiş olduğum son derece gelişmiş program ile sağlıyorum.

Raporlama
Hit işlemi bittiğinde rapor gönderilecektir. Raporun içeriği hangi ip den saat kaçta sitenize girilmiş oluduğunu içerir. Rapor program tarafından otomatik oluşturulmaktadır.

Günlük ne kadar hit alacağım?
Günlük ortalama web sitenize 300 organik hit sağlanmaktadır. Bu 100 ile 500 arasında değişiklik gösterebilir.

Ücret
2000 kredi = 10 TL - Paypal 10 Dolar (2000 Farklı Ziyaretçi)
İsteğiniz kadar kredi alabilirsiniz. Toplu alımlarda indirim uygulanmayacaktır.
[Tanıtım fiyatıdır. Fiyatlar 1 Ocak 2011'e kadar geçerlidir.]

Ödemeler
Ödemeleri VakıfBank havale [kartsız işlem ücretsiz] ve Paypal olarak alıyorum.
Diğer banka hesaplarına havale ve Cep TL yi kabul etmiyorum.

Açıklama
Kendi yazmış olduğum program ile bunu sağlıyorum. Program öncelikle google.com.tr ye girer. Belirlemiş olduğunuz kelimelerden rastgele birisini seçer. Google arama bölümüne girer. Arama butonuna basar. Siteniz kaçıncı sayfadaysa o sayfada sitenize giriş yapar. 1.5 ile 2dk arası sitede kalır. Sonrasında ip değiştirir. (Proxy kullanmaz) İşlemi tekrarlar. Aynı zamanda hangi ip den girilmiş hangi saat dk saniye rapor oluşturur. Krediniz bittiğinde raporu size iletirim. Aynı zamanda bu ziyaretçiler google analitik vs tüm sayaçlarda hangi kelimeden gelmiş görebilirsiniz. Ve google web araçlarından o kelime ile arandığınızı ve ziyaretçi aldığınızı görebilirsiniz. Ve o kelimede yükleseleceğinizide görürsünüz. Örnek resimdeki gibi:

Üstteki resimdeki 199 organik hit oyundiyari kelimesinden gelmiştir. Diğerleri bize ait değildir.

Üstteki resimde gösterim sayılarının ve tıklama sayılarının arttığını görünmektedir. Konumundan yükseleceği görünüyor.

Kısaca tekrarlarsam hit program ile gönderilir. Normal ziyaretçiden farkı yoktur. Aramalarda yükselmenizi sağlar. Kesinlikle zararı yoktur. Daha önce dizi, film kelimelerinde 1-2 sayfalarda bulunan siteler için sağlıyordum. Şuan isteyen herkese uygun fiyat ile bu hizmeti sağlıyorum.
Konu ile ilgili aklınızda soru varsa lütfen sorun.

Konuya ilk ücretsiz istiyorum yazan 3 kişiye ücretsiz 100 kredi verilmiştir ve raporları gönderilmiştir.

R10 da yeni sayılırım. Güven olarak kesinlikle sorun yaşamazsınız. WS Profil