herşeyi reddetmiyorum, yanlış bir yorum bu.
ayrıca domaine "reg fee" denilmesine kızmıyorum, isteyen istediğini diyebilir, ama bazıları sırf "turank" olduğu için kıllığına reg fee diyor, ona uyuz oluyorum. bu konuda da eleman domaini değerlendireceği yerde "bu domaine 600 lira verenin aklına şaşarım" diyerek domainciyi değerlendiriyor, ona moralim bozuldu. herkesin bildiği basit bir konudur aslında "zevkler renkler tartışılmaz". domaini ben futbolcu ile kıyaslıyorum... kimine göre alex en iyidir, kimine göre hagi... kimine göre kaleye volkan geçmeli, kimine göre onur... kimi nihat iyi oyuncu der, kimi sıradan oyuncu (reg fee)... örnekleri çoğaltmak mümkün... bunları geçtik, mesele değil. ama inşallah konuyu iyi okuyanlar derdimi anlayabilmiştir.
bir de ben insanların tavsiyesine önem veririm. "eğer bir yanlışım var da söylenmiyorsa söylemeyende hayır yoktur, söyleniyor da düzeltmiyorsam bende hayır yoktur" derim. ama buradaki bir kısım insanlar özellikle bana karşı değişik pozisyona büründüğü ve tavsiye yerine emir kipi kullandığı için onlardan sadece ibret almayı tercih etmişimdir.
inşallah yeni yılda sabit fiyatlı satış şablonu açmak dışında hiçbir işe karışmamaya niyetliyim. ne appraisals, ne düşecek domainler vs. beni ilgilendirmeyecek.
Saçmalıkların doruk noktasına çıkmış bir turank tablosu daha.. Kızıyorsan reg fee denilmesine açma konu !! İki laf var ikisinide sen konusuyorsun bilader. Madem zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsun ozaman tartışma niye tartışıyorsun milletin zevkiini rengini?? Evet şaşarım bu domaine 600 verenin aklına? Hakaret olarak göre bilirsin baskasıda tam oturaklı bir söz der? Tamam sen alexi sevmiyorsun başkası seviyor hakaret yönünden bakarsan ozaman seninkide alexe hakaret.
"Evet yeni bir yılda böyle luzumsuz turank tartışmaları görmemek herkes için iyi olur. Er meydanına çıkta domainin kaç ediyor orda görürüz burası gövde gösteri sahası değil."
Kendi klavyenle yazıyorsun kendi saçmalığını.. Alex kötü bir oyuncumu niye hakaret ediyorsun desem dönüp bana dersin ki; "yoo değildir, bilakis çok iyi görünüyor. Lakin bu kişisel görüşüm." Bana bu domaine 600 veren ahmakmı diye sorsan bende "yoo değildir, bilakis zeki olabilir. Lakin o benim şahsi görüşüm."

Hala amac ne anlamıyorum.