Yılbaşı için sevgilinize çok hoş bir şey yapabiliceksiniz 
Arkadaşlar biraz komik

ama değişik güzel bir şey

R10da bir arkadaş css çok hoş bir index dağıtmıştı çok farklı bir şey şuan konuyu bulamıyorum çok önceden.
Bende biraz kafa yorarak bir çok grafikle oynayarak bir şeyler çıkardım

ve video haline dönüştürdüm.
Sevgililer için güzel bir klip çıktı ortaya, kendi kız arkadaşıma yaptım ve aldığım tepki, anlatılmaz yaşanır ...

Örnek Video (Behlülü örnek aldım

)
Videoda sizin için değişicek grafikler
- Motor giderken, Prensesime Gider AşKargo yazıları vs.
- Motorda siz olucaksınız (kafanızı koyucam
) - Üst sol tarafta Kız arkadaşınızın ve sizin isminiz ayrıca yıl dönümü tarihiniz vs. yazıcak.
- Büyük tabelada kız arkadaşınızın resmi ya da beraber çekildiğiniz bir resim
- O benim hevesim değil nefesim yazısı altındaki açılan pankart tarzı yere yine kız arkadaşınızın ya da beraber çekildiğiniz bir resim ayrıca farklı bir şey koyulabilir oraya yazı,şiir vs.
- Son bölümdeki evin üstündeki Aşk Evi yazısı isteğinize göre değişilip camda sizin sevgilinizle beraber olan resminiz koyulucak

- Küçük gezinti bittikten sonra,3-4 adet sizin belirlediğiniz resimler gösterilip video sona ericek.
- Video müziğinide siz seçiceksiniz.
Örnek videoyu (behlülü

) izlerseniz daha net görebilirsiniz örnekteki videonun kalitesi düşük, youtube rahat ve çabuk koyabilmek için size vereceğim video daha net ve kaliteli olacak..
Fiyat Sadece
7TL [Yapı Kredi Eft/Havale] ve Misli, Turkcell
Ortalama 1-2 saate çalışmayı bitirir hemen videonuzu gönderirim.
Video çalışması yapılan arkadaşların yorumları;
1 Adet video yaptırıldı işi teslım etti gerçekten süper oldu kesin yaptirin derin fiyat düşük hediyeniz büyük olsun..
arkadaşa 1 adet de ben yaptırdım, süper oldu

işini gayet düzgün yapan biri
1 adet video yaptırıldı eline sağlık çok beğenildi
Ben de bugün yaptırdım ve on numara oldu gerçekten. İşini on numara yapıyor teşekkürler
bende bi çalışma yaptırdım arkadaşlar
mükemmel oldu bence
arkadaş işinde çok başarılı
ilgisi alakası içinde ayrıca teşekkür ederim