Bildiğiniz üzere paypal sistemi dünyaca yaygın olan bir online para transferi sistemidir. Paypal üzerinden milyon $ lık paralar yollanmakta. Ama son günlerde paypalın yaptığı bu sorumsuzluğu anlamış değilim. Yapılan bu hataların telafisini yapmak yerine işleri yokuşa sürüyorlar. Çeşitli forumlarda gördüğüm konular paypal sisteminin güvenirliğini azaltmaya yetiyor galiba. Bu olay benimde başımdan geçtiğinden dolayı bu konu hakkında bir yazı yazmak istedim. Paypalın yaptığı bu hareketi gerek beni gerek benim gibi meslektaş arkadaşlarımı müşterilerine karşı madur duruma düşürmüştür. Yapılan bu hataların telafisinin nasıl gerçekleşeceğini bilmek zor iş. Paypal hakkında detaylı bilgilere sahip olan bazı arkadaşlarla görüşme sonucunda , bu paraların en erken 15 gün en geç 6 ay içinde hesabınıza geri dönüşü olur gibisinden yorumları bazı arkadaşlarımızı sevindirirken bazılarınıda sinirlendiriyor. Bunun sebebi mesela 300 $ ı paypal tarafından alınmış bir meslektaşımızın , Bu parayı ben 6 ay faiz gibi bir sisteme yattırsam bu para 6 ayda bana 200$ daha kazandırabilir Gibisinden düşüncesine katılıyorum. Umarım paypalın yetkililerinin bu hataların çabuk farkına varırlar. Aksi taktirde paypal yavaş yavaş yerini başka sistemlere bırakacaktır.
İhsan C.
Site :
WebMasterHaber
Bu Yazımı Birkaç arkadaşımın paypal üzerinden yapılan bazı eksi bakiyenin sebebinin paypal olduğunu düşünerek yazmış bulunmaktayım.