Lafı siz atıyorsunuz azizim. Biz ne kadar alttan almaya çalışsakda yol göstermeye çalışsakda siz saygısızlığınıza devam ediyorsunuz.
Gerçekten iyi niyet ile konuştum size karşı ama her seferinde lafı ağzıma tıkama düşüncesindeydiniz.
İstersen yarı fiyatını ver istersen forumda bizim x50 katımızı sat. Helalse mağduriyet yoksa her iki tarafa hayırlı olsun demek düşer. O 3.sınıf esnaf ağızlarıyla ima etmeye laf atmaya gerek yok.
Bir şirket olmanız belki çevrenizde tanınıyor olmanız başkalarının tecrübesini hor görmenize, insanlara hava basmanıza olanak tanımaz.
Ltd olmuş olmanız da size bir büyüklük sağlamaz. Bu forum ne ltd ler görmüştür ne Aş ler ne groupslar.
Önemli olan hitabetinizdir. Bilmem felanca şirket yerine dağdaki bir köylü abimiz olsanızda hitabetiniz düzgün olsa bizim için aynı değerdir.
O tüketici, garanti şartnamelerinin içeriklerinin bazılarında benim emeklerim vardır. Tüketici hakem heyetlerinde bilirkişi olarak görev alıyorum. Bazı tüketici derneklerinde başkanlığa kadar çıktım. Ama bunları ilk defa burda söylüyorum.
Sürekli bişeyler olduğunuzu belli etmeye çalışmanız bile insanları soğutur. Size siz değil MÜŞTERİ karar verir. Oyüzden; biz şöyleyiz, biz böyleyiz, siz kimsiniz, işine gelirse, büyüğüz, felan şirketiz, küçük firmalar umrumuzda değil, kimenin bilgisine ihtiyacımız yok, nasihati kendine sakla gibi söylemlerle büyük olunmaz.
Bir dahaki sataşmalarınızda bu kadar sakin konuşmam.
Sözünüzün gittiği yeri bilmeniz gerekir.