AsuS WL-600g wireless modem satılıktır.

Özellikleri:
# Dünyanın ilk yazıcı ve FTP sunucu özellikli Kablosuz Ağ Geçidi.
# hızlı Kurulum: Birkaç saniyede Adsl Bağlantısını otomatik olarak algılar.
# Gaming Blaster özelliği sayesinde internet üzerinden kesintisiz oyun keyfı yaşamanızı sağlar.
# 2 adet Usb portu sayesinde herhangi bir usb bağlantılı yazıcınızı aynı ağ içinde bulunan bütün bilgisayarlardan kullanabilirsiniz.
# Usb bağlantılı bir hardisk bağlayarak dosyalarınıza internet üzerinden dünyanın her yerinden erişebilirsiniz.
# Firewall özelliği sayesinde bilgisayarınızı virüslerden korumanıza yardımcı olur.
# USB Uygulamalar (Plug & Play)
# Print server: Bütünleşik print server özelliği ile yazıcınızı tüm kablosuz ağınıza paylaştırabilirsiniz. Paylaşım için PC ya da notebook’unuz açık olması gerekmez.
# FTP Server: Cihaz üzerinde ki USB porta bağlayacağınız USB sabit diske dünyanın her yerinden ulaşmanızı sağlar. Verilerinize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.
# Oyun Optimizasyonu: Online oyunlar için band genişliği atanması
# Online oyunlarda kesinti olmaması için, internet bağlantınızı oyuna öncelik verecek şekilde ayarlar.
# Daha kaliteli videokonferans/telekonferans
# İstenildiğinde telekonferans ya da video konferans uygulamalarına öncelik vermenizi sağlar. Daha kesintisiz ve parazitsiz ses ve görüntü paylaşımı sağlar.
# Kablosuz Dağıtım Sistemi
# Kablosuz ağ kapsama alanınızı diğer uyumlu erişim noktaları ile bağlantı kurarak genişletmenizi sağlar. Bridge (Köprü) özelliği vardır.
# *** 4 x RJ45 10/100 BaseTX
# Anten 2 (Bir dahili Inverted-F PCB anten ve bir harici dipol anten)
# USB Arayüz 2 adet USB 2.0 Port
# Özellikler ADSL Port:
# Desteklenen Protokoller;
# G.994
# G.992.1 (G.;ite), supporting Annex A and C
# ANSI T1.413
# G.992.3(ADSL2)
# G.992.4
# G.992.5(ADSL2+)
# Bağlaç: RJ-11
# Yönetim WEB tabanlı yönetim
# UPnP Internet Ağ Geçidi
# QoS band genişliği yönetimi
# Firewall NAT ve SPI
# hem dahili hem harici erişimler için firewall yapılandırılabilir.
# USB Uygulamalar Print server ve FTP Server
Kutusu Kitapçıklarıyla birlikte gönderilecektir.
Fiyat:70