turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
söylemediğim cümlelere, varsayımlara, kendi senaryolarınıza beni karıştırmayın. ben o tarz cümleler kullanmam.

ayrıca, konularıma yorum yazabilirsiniz. sorun sadece domain yerine domainciye değerlendirme yapılmasıdır. benim "ticarisohbet rumuzunu hangi akıllı alır" dememden farklı bir tarafı yok, herkesin tarzı kendisini bağlar.

inşallah bundan sonraki konularda orta yolu buluruz.
Sen benim dediklerimi tersine çektikçe ben sanmıyorum ortayolu bulacağımıza. Yazının ders aldıgın tarafını alıntı yapmada hala kafanın estiği yerini alıntı yapmayıda bırakmanı öneririm. Domain almak rumuz almaya benzemez nasıl bunu örnek verirsin bilmiyorum. Sen bunu zevk olarak tanımlarken ali para kazanmak mehmet kariyer yapmak nihat boş zamanını değerlendirmek bir başkası farklı amaçla tanımlıyor. Sen zevk için yapabilirsin ama ben zevk için yapmıyorum o zaman sende domain yorumundan ziyade bana mı hakaret ediyorsun? Böyle bir şey olamaz. Zevki yönüylemi değerlendirelim ne yapalım bilmiyorum. Herkes değerlendiriyor işte bak birsürü farklı yorumlar var, bir sürü farklı insan var yorum yapan hepside birbirinden farklı..