Merhaba arkadaşlar bu forumda iphone kullanıcılarının oldukça çok olduğunu bildiğimden dolayı bu konuyu buraya açmak istedim.
Geçtiğimiz günlerde Yurtdışından bir iphone 4 getirttim tabi oalrak cihazın simkiliti vardı ve açılmıyordu. Bende itunes üzerindne son versiyonu güncelleyerek cihazı açtım ve bunun ardından cihaz sorunsuz açılmaya başlandı. Yani kilit olayı aktifleştirdik. Ama ben ardından iphone için cydia programını yükleme isterken sanırım versiyonuda yükseltmişim tam olarak bu noktayı anlayamaıdm ama bu işlemden sonra cihaz kapandı ve sadece ekranda itunes'e bağla simgesi çıkıyor. Ve itunes üzerinden restore etiikten sonra en sonda hata veriyor restore etmiyor. Yani yine aynı oluyor bende bir forumda:
telefonu yurtdışından alanların telefonları simkilitli olduğu için bu aşamada itunes hata verecek.itunesi kapatıp blackra1n uygulamasını çalıştırıp blacks0w yüklemeleri gerekir
bu yazıyı bularak buna nazaran cihaz için blackra1n uygulamasını indirmeye başladım. Ama nasıl yapacağımı tam oalrak bilemiyorum. Hani blackra1n uygulamasını naısl yükliyecğeim, yükledikten sonra açılackamı vs...