okanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer başlangıç seviyesinde ise büyük ihtimalle antibiyotik vererek orada bulunan iltahabı kurutacak. aynısı benim başıma gelmişti çünkü.antibiyotik kullanarak iltahabı kuruttum ve o bölgeye günde 2-3 defa batikon sürdüm.
eğer başlangıç seviyesinde değil ise Allah yardımcın olsun hocam. ameliyat çeşitlerini bi araştırın.
benim abim lazerle ameliyat olmuştu.olduğu gün minibüse atlayıp eve geldi.tek kötü tarafı pansuman yaparken biraz korkabilirsin çünkü büyük bir delik oluşuyor
konu başlangıcında da yazmıştım iltihaplanma vardı (aşırı) fakat sonra akıntı başladı ve şu an iltihap kurumuş durumda fakat kan akıntısı devam ediyor. ya feci birşey insan huzursuz oluyor işte. Bakalım pazartesi gidince antibiyotik vereceğini sanmıyorum ama birşeyler yapacak orası kesin. Zaten antibiyotik veremez çünkü mide rahatsızlığım da var

aTk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakalda vardı benim orayla bir tutulurmu bilmem ama 10 santim rahat vardı. Kendim çıkardım ama bildiğin çin işkencesiydi Ameliyat ortamında çok daha rahat alınır diye düşünüyorum. Bu arada hocam kafanı takma pek göz önünde olan birşey değil. imzamı okursan sevinirim
kendimizi sağlam yere dönmüşüz de sakatlamayalım orayı diye uğraşıyoruz işte