turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hâlâ aynı tas aynı hamam...

bak arkadaşım, buraya konu açtığımıza göre domainle alakalı olumlu olumsuz tüm yorumlara açığız. sen ise işi domain boyutundan çıkarıp saptırıyorsun. "domain reg fee" diyebilirsin, "beş para etmez" diyebilirsin ama "bu domaine şu para verenin aklına şaşarım" dersen o zaman iş domaini değerlendirmeden çıkar, insanların düşüncesini sorgulamaya girer. o da senin boyunu aşar.

domaincilik, webmasterlik, site kurmak aynı zamanda bir zevk meselesidir. kimi joomla kurar, kimi wordpress, kimi özel script... kimi gen.tr hastasıdır, kimi com'dan şaşmaz. kimi keyword sever, kimi tek kelime... kimse bunları sorgulama hakkına sahip değil.

bu yazdıklarımı da anlayacağını sanmıyorum ya neyse...
Sen nereye sündürürsen oraya gider benim cümlelerim... Deseydim ki "domain beş para etmez" ozamanda niye bu domaine 600 tl veren adam niye veriyor... diye devam eder. Kimsenin düşüncesini sorgulamadım şahsi görüşümü söyledim. Şuan kimse bana hesap verme zorunlulugunda olmadığı gibi bende kimseye hesap verme zorunluluğunda değilim. Dahası varmı bilmiyorum

Tekrardan hayırlı ugurlu olsun, umdugunuz gibi elden çıkarmanızı canı gönülden temenni ederim. Ve önceki mesajımdada bahsettiğim gibi sizin konunuza artık şahsi görüşlerimi yazmayacağım. Çünkü siz bunu istemediğiniz gibi işin dozunu kaçırıyorsunuz kaçırmaklada kalmıyor nerdeyse benle kavga edeceksiniz okadar domaine sahip olmusunuz ama kendinize sahip olamıyorsunuz. Rica ediyorum.