Dersaneyle ne ilgisi var ? Aileni zora sokacağını adam gibi kapat bilgisayarı filan, Düzenli derslerine çalış.
Ablama gelince onu 3 sene gönderdi dersaneye beni 1 sene gönderdi. Sence kızmakta haksızmıyım?
Aç şimdi çalış. Tarih öyle bir derstir ki sınavdan bir gün önce çalışılması gerekir. Atatürk ilke ve inkilaplarını çocukluğumuzdan beri görüyoruz. Ünide daha detaylıcadır ama okuyup anlamayacağın birşey olacağını tahmin etmiyorum. Osmanlı savaşları da bir o kadar kolaydır. Tek yapman gereken, savaşın neden çıktığı, kimler arasında olduğu, varsa müttefik devletler, nasıl bir gidişat izlediği (buna fazla değinmezler), nasıl bittiği, kimin kazandığı ve savaşın sonuçları. Bunları hatrında tut yeter.
Ha sana tavsiyem ben sınav günleri uyumam. Oturur sabaha kadar ders çalışırım sabahta yallah okula. Öyle daha bi aklında kalıyor herşey. Hele ki sözel derslerde.
Daha 2 gün önce elektronik sınavı için 2.5 saat uykuyla okula gittim. Ama ders sözel oldunca içime bir çalışma şevki gelmiyor.
Tarih içerikli fimleri bu gece izle
Tarih içerikli filmler sana birşey vermiyorki. Adı üstünde film
Bide arkadaşım verdiğin notlara baktım, birsürü not varya :S, çok kısa bilgi veren notlar yokmu