turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nedense anlaşamıyoruz.

domain her türlü eleştirilebilir, ancak insanların tarzını yargılamak yanlış.

birisi "bana ingilizce ile alakalı güzel boşta veya ücret karşılığında domain bulur musun?" derse alınabilecek alternatifler arasında neler gösterilebilir?

ben bu domaine ihalede tam 457 dolar verdim, bu durumda benim de aklımdan şüphe ediyorsun. öyleyse ben de senin aklından şüphe ediyorum.

haziran ayında aldığım başka bir domaini de 1,900 liraya aldığımda en az 30 kişi (abartmıyorum, fazlası var, eksiği yok) "o para verilir mi bir adrese" diye yorum yaptılar, domaine 1 ay sonra 3,500 lira teklif edildi, ondan sonra da muhtelif teklifler geldi, en son 7,000 verdiler. ben yine vermedim. çünkü biliyorum ki 5 sene sonra o domain en az 20,000 edecek. aynı domainin net uzantısını sahibinden elden, org uzantısını da backorder ile aldım.

sözün özü, burası domain değerlendirme bölümü, insanların aklıyla alakalı yorum yapmak kimsenin haddine değil. sadece kendine göre fikrini yazarsın, ukalalığa gerek yok. sizin mantığınızdaki adamlar "yumurta.com'a 5,000 dolar veren kişiye, bakkalda tanesi 50 kuruş, o paraya binlerce yumurta alırdın" diyecek kadar domaincilikten anlıyor.
Domaincilik mi

Bak arkadaşım benim kimseyle anlaşamadıgım filan yok. Yumurta.com la tavuğun çıkarttığı yumurtanın arasındaki farkları anlamayacak kadar değiliz. Beni sen sanma! Domainin nedir bana söylermisin? Bu domaine burda 10 kişi regfee ve xx demişse sen bir kişi xxx veriyor demen başlı başına saçmalık. Madem açıyorsun başlığı sonunu getir aslan gibi !! Senin domainin ne jenerik ne keyword bir hiç olan domaine neden bir insan xxx verir. Yok efendim ingilicem.com olmazda ingilizcemiz.com olur ne yani bulunmaz hint kumaşımı? Domainimi değerlendirin diye konu açıyorsun sonra başlıyorsun rakamlar uçuşturmaya sen "neredeyim" diye sor önce bir kendine.. Açık arttırımdamısın nerdesin??

Sen bundan sonra konuna ekle "domainlerimi balon gibi şişirin" diye bizde konu altında "ooo turank nerden aldın bunu yahu, 1000$ eder" diyelim. Yada 2 tane adam tut onlar sürekli turank domainlerini şişirsin. Bize açma konunu olumsuz yorum istemiyorsan açma arkadaşım. Silah zoruylamı getiriyoruz seni buraya?

Biz yumurta.com'un parasına binlerce yumurta alan kişilerden değilizde, sanırım sen binlerce yumurta parasına 10 yumurtalık domaini satmaya çalışanlardansın. Sat sat. Allah daha çok versin Bizde görürüz inşallah öyle domainlerin 600 e gittiğini bir gün.

Not: Birdahada sizin konularınıza yorum yapmayacağım.