Bitshare.com, Paradox'daki konuları gezerken bir yabancı uploaderın bitshare kullandığını gördüm ve sizlerle paylaşayım dedim.Kısaca;
- Fileserve.com ile kazanç aynı ülkelere ve dosya boyutlarına ayırmışlar Türkiye C katagorisinde,
- Ödemeler manuel ödeme veya otomatik ödeme olarak ayarlanabiliyor(Paypal veya Webmoney),
- Ftp upload sistemi var.( Oldukça hızlı )
- Remote upload sistemi var.
Anlayabildiklerim bunlar ekleme yapmak isteyenler yorumlarda belirtsin eklerim. Bol kazançlar [

]
[b]
Depolama alanı free üyeler için 500 gb , premiumlar için
10 TB Ben neden bitshare'yi seçtim ?
Arkadaşlar çünkü biliyorsunuz artık tek link 700 mb filmler moda , hotfile 400 mb sınır koydu. Fs'nin yanınada mirror lazım o yüzden bitshare yi seçtim. Free'ler
1 gb dosya upload edebiliyor. Premiumlar
2 gb upload edebiliyorlar.. Free indirme hızı 500 kb/s gördüm. Sayımlardada hiç sorun olmadı ben size tavsiye ederim kesinlikle
HF'den çok kazandırıyor. Dekont'tada gördüğünüz gibi sistem tıkır tıkır ilerliyor.
Ben genellikle , Türkiye forumlarında paylaşıyorum. ( Tek link film ) 1000 download 18$ alıyorum. Burdaki herkes hep yabancı forumlarda paylaşıyorlar onlar için 30 $ ki bu rakam FS ' de 25 $ yinede size kalmış.. Country Groups:
1. United States, United Kingdom, Canada, Germany, Netherlands
2. Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Ireland, Italy, New Zealand, Norway, Saudi Arabia, Sweden, Switzerland, Spain, Luxembourg, Poland, Japan, Russia
3. Portugal, Brazil, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Greece, Turkey, Hong Kong, Hungary, Iran, Kuwait, Latvia, Singapore, Lithuania, Qatar, Romania, South Africa, Ukraine
4. All Others
Wjunction'daki bir üyenin koyduğu dekont.
Refli üyelik :
Tıkla ( Burdan kayıt olursanız çok memnun olurum.
Refsiz Üyelik :
Tıkla. ( Burdan kayıt olmasanda olur.

)
İçerik tamamen bana aittir. Lütfen alıntı yapacaksanız kaynak belirtin. [&:]