solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sorun yaşıyorum 100 tl para verdim 1 hafta olucak nerdeyse hala scripti kullanamadım destek almak için ne bu forumdan yardımcı oluyorlar nede msn den

Bekliceksin 2-3 günde 1000 tane siteye üye olmaya çalışcak ve çoğuna üye olamicak decaptha ya ödediğin cabası.

yok neymiş 23 den sonra destek varmış, mecburmuyum ben 23:00 den sonra nette olmaya belki gündüz çalışıyorum ne yani.

bu kadar saçma birşey görmedim bi cacık olmaz bu türklerden boşuna gavurlarla çalışmıyoruz bi ücret alıyorsan bunu hakediceksin desteğini vericeksin yok ben paramı aldım siteye bir iki döküman koydum ordan bak sorununu çöz diye bir şey yok.

3 üne 5 ine bakmıcaksın bu işi HIZLI ve adam gibi yapan programı alıcaksın onla yapıcaksın bu işin özü bu.

Alacak kişilere duyrulur.
RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazmak istemedim ama dayanamadım. neymiş yabancılardan vazgeçmicekmişmişmişmiş!

Alsaydın xrumer? ona 700-800 lira vericeğine neden kolaya gidip 100 liralık türk programı aldın? arada 7-8 kat fark var ama siz hep kendinizi düşünüyosunuz. xrumer kendini kanıtlamış bi pro ama bu yazılım daha en fazla 2 haftalık.Neden atladınız hemen buna?
Gerçek anlamda diyecek bişi bulamıyorum bu insanlar neden az bişi para görünce hemen kıvırmaya başlıyor.

Destek verilmiyor yada vermiyorum diye bir seçenek yoktur. bilinmelidir ki Tüketici hakları kanunen almış olduğun yada kullandığın bir ürün ayıplı yada hasarlı kullanılmaz olduğunda 30 iş günü içerisinde geri iade edilmelidir.

Bu kanunlarda zaten açık açık yazarken bu şekilde bir davranış sergilenilmiş ise çok büyük bir acı kayıptır ve bu nedenle bende az önce arkadaşlık scripti ni alacaktım bu konuyu görünce vaz geçtim.

Bu kadar olurmu adam para verecek destek alamıyacakmış neymiş saat 12'i beklicekmişiz olurmu birde üstüne sütümüzü içelim seni bekleyelim aa ne saçmalıktır.