bundan bir kac gün önce destex reklam diye bir firma ile arkadaslık sitelerimin adwords reklamları konusunda anlastım kendilerinin adwords un sertifikalı iş ortakları oldugunu söylediler ve reklamlarım konusunda yardımcı olabilceklerini dile getidiler bunun akabinde 1200 tl hesaplarına aktardım aktardıgım gunden beridir hesabım bana teslim edilmedi sadece reklamlardan birini aktif ettiler oda 1 gün yayında kaldı ve sonra yayından kalktı ne oldugunu sordugumda bana günlük 300 tl limit koyduklarını bu yuzden hesabın günlük limitinin bitmesi yüzünden durdugunu soylediler bende kendilerine bastanda konusup anlastıgımız gibi hesaba giris bilgilerini taLEP ettim ettiğim günden beridir (2 gün oldu) sürekli oyalanıyorum bir dakka veriyoruz birazdan vericez hemen simdi mail gönderiyoruz gibisinden karşılığı olmayan bir çok bahaneyle karşı karşıya kaldım sabahtan beridir telefonla aramama ragmen is ve cep telefonlarından kimse telefonlarıma karsılık vermiyor ve simdi sabrım tükendi peslerini birakmayacagim hakkımı alana kadar sadece burdaki diger arkadaslarımında aynı firma tarafından magdur edilmelerini önlemek ve uyarmak amacıyla bu konuyu buraya actım sizsiz olun bu firmayla calismayin

web sitesi :www.destexreklam.com