facebook sayfaları ile ugrasanları hazır bulmusken bişey sormak istiyorum . Lütfen ilk once bilgi amaclı sordugumu bilin ona gore seviyeli cevap almak istiyorum .
Bu piyasa bi anda çıktı ve verilen reklamlar digerlerine gore gore zaten pahalı idi . Yani 5 10 dakka reklam facebook sayfasında gorunmesi için tek bi baglantı video için bu paralar alınıyor. diyeceksiniz ki okadr lişininde proflinde gozukuor 100K 200K profilde ama şu var artık herkesn 10 dan fazla sayfayı sevdigi aşıkar o profildeki akış artık cok hızlı .Sayfada 5 10 dakka kalıyor onde kaldıgı en onde kaldıgı sure cok daha kısa, baktıgımızda ne host masrafınız var ne domain vs . Yapılan cogu begeni fake profillerden ordan burdan akış saglanarak yapılıyor. Oto begen fonksiyonları da eklersek Liseli bi gencin boş vakitlerinde güzel bi alaka ile yuksek hitlere cıkması artık dogal bişey. Hal böyle iken neden bi piyasa ayarlaması yapılmaya çalışılıyor ben anlamıyorum kusura bakmayın. Daha insanlar gercek emek işlerine insan toplamayı demiyorum, kod yazımı script yazımı tasarım vs işlerde bile tam bi piyasa kuralı koyamamısken bence böyle geçici , bi nevi editorluk işi olan bu facebook sayfa reklamları içn neden insan isyan eder bilmiyorum .
Eski fiyatlara baktıgımızda 100 k sayfan varsa işlerinde iyise günde bir 100K siteden eşit hatta fazla para kazanbiliyordun şimdi ikisi bir mi bi düşünmek lazım. birde böyle din bayrak vatan vs duyguları sömürülüp açılan milyonlara varan hayran toplayan sayfalara diecek inanın lafım yok olayın etik dısılıgı haric aldıkları reklam gelirlerini herkes burda bilr.
İnsanlar site acmak yerine ucuz yol olan Facebook sayfa ac topla reklam sat mantıgındalar
Piyasa daha da düşecek çünkü bu iş artık Spam e dönüşmüştür.
Her deverin bi yukselişi duraklama ve gerileme devri oldugu gibi bu işinde bence artık duraklama ve hatta gerileme safhası başlamıştır.
Düşüncelerim hakkında bak boyle diyorsun da bu böyle degil gibi düşünceniz var ise cidden merak ettigm için yazarsanız sevinirm . Belki ben haksızım bu iş bir site işinden bir kodlamadan bir urun olusturmakdan daha zor ve masraflıdır. Hep birlikte gorur ogreniriz.