frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıl dönmesi, kılların kuyruk sokumu ve nadiren göbekte cilt altına geçip yara, abse ve fistül oluşturmasıdır. Kıl dönmesi, yani DERMOİD KİST veya PİLONİDAL SİNÜS, cilt altı kıl yuvası demektir. Sırt ve baştan dökülen kılların kuyruk sokumundaki iki kaba et arasında, kıllı ve terli oluğa takılıp sürtünmelerle oluğun en dibindeki ter bezi deliklerinden vida gibi dönerek cilt altı yağ dokusu içine hissettirmeden girmesi, labirentler açması, peşinden labirentlere giren bakterin de katkısı ile etrafı iltihaplandırması; cerahatlı veya kanlı, pis kokulu akıntılar ve abseler oluşturmasıdır. Sert büro koltuklarında ve bilgisayar başında, özellikle kaykılık pozisyonda uzun süre oturanlarda veya uzun süre jip sürenlerde veya uzun süre otobüs yolculukları yapanlarda daha sık olur.
sırt üstü çok yattım ben bilgisayar kucağımda ve çok sık oturdum, fazla bilgisayar kullanmayı zaten saymıyorum. Belirtiler aynen burda okuduğum ve nette araştırdığım gibi. Artık ameliyat kesin sanırım.

Goksel1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eywah ben ayaklar yukarda kafa aşağıda kaykılıp takılıyorum r10da.Asker gibi dimdik olduk korkudan.
###########################
Bu arada geçmiş olsun hocam sıkmayın canınızı ya,allah beterinden saklasın diyerek en büyük teselliyi kendi kendinize verebilirsiniz.
Hani derler ya bana damdan düşmüşü getirin doktora gerek yok diye onun gibi aşağıda alıntı yaptığım arkadaş benim derdimden anlar

TurkeyBoardTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saol Kardesim Allah Razi Olsun...
Insalla En Kisa Zamanda Sende Atlatirsin...
Allah sendende razı olsun. İnşallah düzeleceğiz
Moralim biraz düzeldi ya

frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazla korkulcak bişi yok yani kendinizi sıkmaya korkutmaya gerek yok ama benim başıma gelse ben çok utanırım bu konuda cem yılmaz yorum yapsa herhalde şöyle derdi o doktora öle pozizyon verme derdi ama korkulcak bişi yok bunlar tabi işin gır gırı burası hollandamı
Cem YILMAZ'ın bel çıkığı ile ilgili esprisi geldi aklıma
Çok afedersiniz de kıçımızı görecek işte doktor. Ya Allahtan bayan doktor değilmiş randevu aldığım doktor. Ben utanmam da bizim hanım sokmaz beni oraya