vama hocam oncelikle anlasmani sahibinden com uzerinden mi sagladin yoksa sahibinden com uzerinden sadece telefonlastinizmi onu anlamadim eger site uzerinden bir anlasma yapip gorustuyseniz oncelikle site yetkililerine sikayette bulunun gerekli adimi onlar atsin veya size gecerli bir belge versin turkiye cumhuriyetinde ses kaydinin hic bir mahkemesel dayanagi yok gecerli degil o sebeble ses kaydinin hic bir isine yaramiyacagini vurgulayim benim basimdan daha degisik bi olay gecti bahsi gecen 10 bin tl idi ustune su ic dedi avukat resmen ses kaydi hic bir ise yaramiyor hatta video cekimi yapsan ise yarar fakat karsi taraf videoyu bana arkadan silah zoru ile cektirip konusturdular dese hapis cezasi yolun var yalanci iki uc sahitle ancak su sekilde olabilir sirket guvenlik sabit kameralarinin aldigi kayit gecerlidir onu da yapamadigina gore su icmen gerekiyor derim ben msn konusman vs varsa o daha da gecerli oluyor
hocam msn kayıtları felan var... ayrıca gelen mailler felan da duruyor hiç silmedim taslaklara aldım... adam ilanı kaldırmıs bana mail atmıs biz senle öyle anlaşmamıştık diyor... polise gittim tüketici haklarına git diyor...