Ya 3-4 aydır vardı bi rahatsızlığımda son zamanlarda iyice şişiklik oldu. Çok afedersiniz de iltihaplanma olup akıntı başladı (kuyruk sokumunda) Kıl dönmesidir diyerek bi araştırma yapayım dedim, yapmaz olaydım

korkudan nasıl soğudu vücudum. Hiçbirşeyden korkmazdım da internette yazılanlara bakılırsa 2 metre kıl çıktı diyen var, yok omuriliğe doğru gidiyormuş bilmem ne ama tek çare ameliyat. en fazla 1 saatlik ameliyat da sonuçta ameliyat
Haydarpaşa numuneden az önce randevu aldım pazartesi 1 de muayene olacağım da o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Ya arkadaşlar birşey yazın bana gaz verin teselli edin birşey deyin gerçekten tırsmış durumdayım

güldüğüme bakmayın yusuftandır.
Bu yüzden ameliyat olan falan var mı buralarda.
Resimler iğrenç arkadaşlar bakmayın. Benimde psikolojim bozuldu.
Evet bugün gittim hastaneye az önce döndük. Doktor 10 saniye baktı bakmadı

sonra kıl dönmesi var dedi. Tabi öncesinde uzun uzun dinledi beni evreleri anlattım. E dedik ne yapacağız, adam hazır cevap "Ameliyat" içimden aha dedim... neyse kan tahlili falan yarın sabah alınacak ameliyat için de gün alacağız.
Fakat doktor içimi rahatlattı baya. İltihap evresinin aşıldığını keşke daha önce kelseydin falan dedi ama tedavi süreci başlatacaktık antibiyotikle falan bahsetti. Sonra ilerlememiş sadece çok fazla oturduğumdan biraz ilerlemiş gibi gözüküyormuş. Falan filan.
Yarın ameliyat tarihi belli olacak. Geçmiş olsun dileyen dilemeyen, yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler arkadaşlar sağolun.