Merhaba,

Öncelikle sizlerden özür dilemek istiyorum. Hakkımdaki iddaların doğruluğundan dolayımı ? Tabii ki hayır. Tamamen yalan yanlış düşünceler, iftiralar. Ama böyle düşündükleri için onları suçlayamam herşey çok hızlı oldu, bazı hatalarım oldu bu yüzden. Ama kesinlikle hiçbir dolandırıcılık YAPMADIM!! Olayların nedenini, yaşananları az sonra belirteceğim, biraz uzun bir yazı olacak.

Başıma birçok olay geldi ve bu yüzden piyasadan apartopar çekilmek zorunda kaldım. Başta belirteyim, hakkımdaki dolandırıcılık iddiaları tamamen YALANdır. Açıklamaya başlayayım, olayların gerçekleşmeye başladığı zamanlar bir takım rahatsızlıklarım oldu. Küçümsenecek bir hastalık değil, yüksek tansiyon. Irsi olarak genlerde bulunan bu illet, hostingciliğinde etkisiyle ortaya çıktı.. Uzun zamandır bunla boğuşuyorum. Apartopar devretmemin nedenide buydu, hastaneye yatcaktım. Devam ettirmek istedim fakat doktorum bu şekilde, bu stresle sağlığım açısından iyi olmayacağını söylediler ve mecburen apartopar devrettim. Devir sırasında 1 adet VDS hesabını atlamışım ve bu nedenlede bir arkadaş konu açmış diye öğrendim. Devrettiğim VDS'lerin listesi artık bende olmadığı için devrettim veya devretmedim diye birşey söyleyemeyeceğim maalesef, devralan firmadan öğrendiğim bu şekilde.

Hakkımda;

CaLienTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ercüment denilen vatandaş, sabah okul sırasındaydı, şimdi öğle uykusundadır, akşama doğru gelir bakar fake olarak, neler başarmışım diye, bu yaz tatillerini, 2-3 aylık çocuklar net.tr bile alıp bu hosting hizmetlerini satıp kayboluyorlar ya ona şaşırmamak lazım, net.tr yanıltıcı oldu tabi ki orası ayrı.
kral_korsan61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuldadır cumartesi-pazar gelir.
AvcilarHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dogru diyosun bende konuşmuştum..

işini iyi yapan birine benziyodu

harbiden iyi yapıyomuş...
Türü ithamlarda bulunulmuş. Şunu söylüyorum YAZIKLAR OLSUN! arkadaşım, dostum dediğim insanların hakkıdaki KANITLANAMAMIŞ düşüncelerine SAF GİBİ inanarak bu lafların kullanılması açıkçası beni çok ama çok üzdü.. 21 yaşında ADAMIM ve işimi LAYIKIYLA yapan biri olduğuma emin olabilirsiniz. Burda ben FİRMAYIM diye birçok kişidende iyi yaparım işimi bundan kimsenin şüphesi olmasın! Fakat bu alaycı ve küçük düşürücü ifadelerle ne kendi firmanızı yüceltirsiniz nede benim ŞAHSIMI lekeleyebilirsiniz...

R10 yöneticileride hesabımı dondurmamışlar gördüğüm üzere, ki buda dolandırıcılık gibi ağır bir ithamın kanıtlanamamış olduğunu gösterir. Dekont filan istemiyorum arkadaş ödemesini yapmıştır, devir sırasında bir aksilik olduğu belirtildi bana, bu devir edilen firma ile müşteri arasındaki bir olaydır, tekrar belirtiyorumi liste bende olmadığı için buraya koyamıyorum.

Biraz uzun oldu ama yazmak istedim. İnternete fazla giremiyorum, giremeyeceğimde. Lütfen mesaj atmayın, bir sorunuz olursa eğer konu altında belirtin BENİM HERŞEYİM AÇIK, GİZLİ Bİ İŞİM YOK.

Dipnot: Banka hesap numaramız, aynı zamanda muhasebecimiz olan annem adına kayıtlıdır. 21 yaşımda olmam illa kendi hesabımı kullanmamı gerektirmez, para işleriyle muhasebeci ilgileniyor.

Benim yanımda, karşımda olan herkese teşekkür ediyorum.

Ercüment E. ÖLÇER - Dataclub Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri