Approx sana CV'mi yolliyim beni işe al. artık buralarda takılmayayım boş boş geyik yapmaktan yoruldum.

(bununla mesaj sayım oldu 81. o kadar mutluyum ki)
Boş ve gereksiz muhabbet le meşguliyeti seven adamları işe alacak kadar zengin değilim ve halen konu dışı mesajlarla post kasıyorsun.
Defalarca açıklamam rağmen hala burada sorumlu olarak tutulmakdan artık memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Admax.com.tr de herhangi bir zararlı içerik uyarısı varmı şu anda yok ? Kullanılan siteler sadece bizimi kullanıyor hayır. Birçoğunuzda msn pop farklı reklamlar hatta farklı şeyler yapan bir cok yayıncıda var ancak benim yüzden fazla yayıncım var bir kişi çıkıp admax da zararlı içerik uyarısı yedim dedikden sonra sürekli birileri cıkıp benimde su oldu benimde bu oldu gibi mesajlara artık yorum dahi yapmıyorum. Herkes den sitesini istiyoruz cevap yok bizden kaynaklı ise özür dileyelim diyoruz bir cevap yok ama sürekli neden biz suçlanıyoruz ?
Fiyatları yükselttiğimiz konuda bile bunlar konuşuluyor bu nedir nekadar etikdir bilmiyorum. Sorunu olanlar Destek panelinden ticket acsınlar sitelerini bildirsinler 100 K sitem vardı gitti demesinler burada bildirsinler ki bizde öğrenelim.
Forumda artık bu konuya cevap vermeyeceğim.
Benim mesajımdan admaxı suçlayan bir sonucu nasıl çıkardınız merak ettim doğrusu bazı arkadaşlar sadece 1 2 kişini başına gelmiş gibi davrandığından benim de başıma geldiğini belirtmek için yazdım yazdıklarımda ne bir sitem ne de bir suçlama var.
Site adresi vermek bu durumun tekrar etmesini engelleyecekse ister ticket yoluyla ister PM ile istenilen bilgileri verebilirim.