Bir çok sitemde yayınlıyorum admax reklamlarını fakat sadece bir sitem aynı şekilde zararlı içerik damgası yedi google'a inceleme isteğinde bulundum bir günde normale döndü umarım tekrarı olmaz.

[KD]
dnnjazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylardır çalışıyorum Admax ile. Ancak Admax'tan aldığım tek virüs grip... saçmalamayın virüs sadece size mi bulaşıyor? bize bulaşmıyor mu??
dnnjazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
varki bildiğimiz ondan yazdık. eğer özel olarak soracaksan mesaj atabilirdin Serhat Bey'e. Buraya birşey paylaşıyorsan herkesin bir bildiğini de unutmamak gerekir. Adı üzerinde "Forum" burası. Yorum yapma hakkımı da başkalarından almıyorum kusura bakma
Post kasıyorsun gereksiz yorum(adına yorum denirse) yazıyorsun, özel sorulacak ne var, ne biliyorsun da, ne yazdın saçlamaktan başka, yok grip olmuşta vs. Forum olunca klavye kullanabilen herkes isteği şeyi istediği başlık altında yazabilir anlamına gelmiyor yorum yapıyorum dediğin sadece geyikten ibaret, millet sitem zararlı içerik var diye fişlendi diyor sen geyik yapıyorsun. Geyik peşindeysen doğru başlık >> MaxiGeyik[/KD]