ben firmanızı suçlamadım zaten sebebini bilip bilmediğizi sordum , bariz bi zararlı içerik yok sisteminizde ancak google bi sebepten dolayı o js uzantılı dosyaya takmş durumda , o dosyadan bi kaç kod çıkarır yada eklerseniz belki bi değişme olur.
ayrıca sadece sizin siteniz deil affiliatenizin bulunduğu jigolo.com dada aynı durum söz konusu onada gerekli uyarıyı yaparsanız iyi olur.
yukarıda belirttiğim sitelerimin toplam ederleri 1k $ yi aşkın , durup dururken o miktar kadar zarara girdim . Reklam bazında sizin firmanızla devam etmek istiyorum ancak bi şekilde çare bulmanız gerekiyor bu duruma
Arkadaşla aynı durumdan muzdaripim benimde sitem 2kdan şu anda 50-60 civarlarında geziyor.Çözüm bulunursa çok iyi olur.
Sizlerin mağdur olmasını istemiyor biz olabilecek her duruma karşın hergün kontrollere devam ediyoruz. bu konu gündeme geldikden sonrada defalarca kontrol edildi. Ancak hala idda ediyorum ki bizde herganbi bir sorun gözükmemekte.
200 300 K hite sabip siteleredede dönmekde su anda bizim reklamımız dönmekte onlardada şu anda. Sizde lütfen sitelerinizi ve kullanıcı adınızı pm olarak gönderin ilgilenelim o konu ilede.
benim sitemde zararlı içerik tespit etmedi google. pop ve splash yayınlanıyor?
Fatich senin gibi sorun yaşamayan bir çok kullanıcı var kimsede hiçbir sorun yok. Çünkü biz hala bir sorun olmadığını dile getiriyoruz.