arkadaşlar e-mail onaylama sorunu olanlar ben bir çözüm ürettim.Sizde deneyin bakalım oluyorsa sorun ortadan kalkmiş demektir.
gmail hotmail vb. mail adresleri kullanuıyorsanız kaldırın. kendi domaininizden bir mail adresi açın ve onay maillerini oraya yollattırın.Bu şekilde onay mailleri alınıp onaylanıyor...
saygılarımla...
arkadaşlar pop3 email kullanın gmail ve hotmail değil bu konuda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Sitemizde gerekli açıklamalar mevcut.
Merhabalar yazılım ile birden fazla sitemiz için çalışma yapabiliyormuyuz? Lisans olayı nasıl oluyor domainemi bilgisayaramı? Benim bir sunucum var programı aldığımda ileride sunucuyu değiştirdiğimde programı kullanmaya devam edebilecekmiyim?
Lisans tek domaine oluyor. O domain dışında baska bir sunucuda kullanamıyorsunuz. Kurulumu yaptığınız sunucu üzerinden sınırsız sayıda siteniz için link alma çalışması yapabilirsiniz. İleride domain değiştirirseniz müşteri panelinden serial değiştirip kullanabilirsiniz. Başka sunucuya taşıyabilirsiniz.
bu lafın kimeydi?sen itraderine bak önce emek hırsızı kim ortada görünüyor zaten. bu arada günde 1000 tane foruma üye olsun ben kendi sitemi ve lisansımı isteyen birine bırakacam.geceler zaten yoğun nasıl 1000 tane foruma üye oluyor?5 saattir sadece 80 foruma üye oldu 1000 nerede 80 nerede?programa lafım yok işlevi güzel ama çok yavaş.
kavga etmeyin lütfen. derdi olan benle görüşsün. karşılıklı atışma yapmayın. Burda herkesin muhattabı benim.