Bak Arkadaşım;
Lafı Bilip Bilmeden Bana Sataşma, Merak Etme O Kişinin Hakkında Yorum Yapılacak Çok Şey Var... Mesela O Kişinin Cemaatine Mensup Kişilerin Milletin Kul Hakkına Girmesi Gibi Değil mi ? Örnek; Kpss Sınav Sorularının Çalınıp Cemaate Verilmesi Gibi ?? Yada Cemaat Evinde Bulunan Öğrencilere Baskı Altında Dinler Arası Diyalog Anlatılması gibi ? Neyse Ben Bu Konuyu Uzatmıyorum....
Konu Huzurdur. Huzurla Alakalı Öngörüler Paylaşalım... Sende Benim Son Postlarımı Okursan Paylaştıklarımı Görürsün Değerli Kardeşim
.............
lafı bilip bilmeden sataşıyor değilim. cemaate mensup kişiler kul hakkına giriyorlarsa bu o kişilerin sorunu. hakkı yenenler tek tek o kişilerden hakkını talep edebilir, edecektir de. kimsenin hakkı kimsede kalmaz, meraklanma...
bu kadar sene farklı cemaatlerin evlerinde kaldım, bazılarında 1-2 ay gibi süre ile konuk oldum; baskı altında dinler arası diyalogun anlatıldığını ilk senden duydum.

kemalist veya bilmem neci olupta kutsal değerlerimize hakaret edenler yok mu? o zaman onlara bakıp şahısları sorumlu tutalım ya da "bunların hepsi böyle" diye genel cümleler kuralım...
neyse. dediğin gibi, konumuz huzur. huzur islam'da...