sizi hiç tanımadım ama
Ben yıllardır r10 kullanıcısıyım
dengesiz çok r10 da emek hırsızları , hatta gold uyeler bile üç kagıtçı ,yani baltacı çok memlekette ve beleşçide
yıllarca link, script, progrm,şu bu satın aldım ama hep geçiçi zevkler oldu. Sonuç vermedi
ben insanlara kolay kolay güvenmem .
işim ticaret zaten
hobi olsun diye kendi şirketimin sitesi ile ugraşıyorum.
Sen çok işini bilen zeki birisin.
şüphede yer bırakmıyorsun.
Allah yolunu açık etsin.
inşallah daha iyi yerlere gelirsin.
BEN yazdıgın YAZILARDAN SONRA programı işime yaramasada alırım.
Hayırlı Cumalar.
Saolun hocam teşekkür ederim. Allahın izni ile daha iyi yerlere geleceğim. Bende yıllardır r10 kullanıcısıyım yıllardır bu forumda kaliteli yazılım pek fazla görmedim. Herkes 3 5 kuruş peşindeydi. Scripti yazan, konuyu açar, satışa başlar. Scripte sorun mu çıkmış dert mi olmuş umrunda değildir. Script satışı kategorisine bakın öyle bir sürü script var. Derdiniz olur destek alamazsınız. Genelde ufak tefek scriptlerdir. Alt yapısı yoktur hiç biri lisanslı değildir. Yani kodları şifrelemezler. Çünkü hedef basit günü kurtarmak. Ben 3 5 kuruş peşinde degilim büyük güzel bir proje olsun istiyorum. Projeminde arkasındayım. Doğru olan neyse onu konuştum. 3 5 kuruş derdinde olsaydım, şu yazılımın başından sonra yazılım süreci bana 700 TL ye mal oldu. O parayı oraya harcamazdım. 3 ay süresinde hep cepten yedim yazılım ortaya çıksın diye. Çok uzun ve sancılı bir süreçti. İşe yaramayacak bir fikrin peşinde 3 ay koşmak nedir bilir misiniz ? Ben daha önce yaptım bunu çok kez. Artık yapmıyorum. İnsanlar anlasın diye site açtım bir sürü açıklama koydum, resimli anlatım koydum, tanıtım videosu çektim koydum. Bunlar insanları dolandırmak için yapılan biraz fazla emek demek. Dolandırmak için yapmış olsam bu kadar çaba harcamam. Aşağılamak ezmek çok kolay anlamaya çalışmak çok zor.
İşe yaramaz diye birşey yok. Şuanda da işe yarıyor ama beklentiler aşırı yüksek olduğu için ezildim kaldım. Ben bu yazılımla çok büyük bir anahtar kelimede 2. sayfaya geldim. Test etmeden yayına çıkmadım ben. Çok yakında temiz bir vbulletin liste vereceğim. phpbb, ipb, smf gibi forumlara üye olma özelliği de çok kalmaz yayına ******* onu da. Satış yaptığım işlerin müşterilerin sorumluluklarının arkasındayım.
Yeterki millet arkamdan konuşmasın.
Burda yazılıma 5 para etmez diyen arkadaşlar 3 5 ay sonra yazılımın başarısını yurt dışındaki webmaster sitelerinden duyduklarında çok pişman olucaklar.
arkadaşlar son alan ben oldum sanırım.
hayırlı ugurlu olsun
hayırlı olsun yazılımı teslim aldınız mı pm le iletişime geçer misiniz ?
arkadaslar yavaslik hata vs sorunla karşılaşanlar cronjobdaki kayıtlı mailinide kontrol etsinler dakikada 4 mail gonderiyor dun gece baktigimda 20 küsür bin mail vardi hepsini temizledim şuan daha hizli ve hata orani az.
hocam crontab her dakika posta kutusuna baglanır. yeni onay emaillerini alır onaylar ve siler. eğer yapmıyorsa bir sorun vardır bizimle iletişime geçin.
hocam onayli maillerini al dediğimizde bi işlem yapmıyor script nasıl halledeceğiz bunu
teknik destekten iletişime geçin hocam bakalım.
Birde arkadaşlar genel olarak söylüyorum burası benim destek forumum değil. Burası benim ürün tanıtım başlığım. Lütfen destek almak için bizimle iletişime geçin buraya yazmayınız.