özel hata sayfalarını kapatırsanız tam olarak hatayı görebilirsiniz. (godaddy de nerden yapılıyor bilmiyorum)
Ayrıca belirteyim;
Fazla deneme imkanım olmadı fakat cdo ile bende mail göndertememiştim iis 7 'de.
Bende Persist bileşenini kullandım. İsterseniz (değiştirmeniz gereken yerler kalındır)
<%
strHost = "localhost"
Set objMail = Server.CreateObject("Persits.MailSender")
objMail.Host = strHost
objMail.From = "
admin@siteadresiniz.com" ' mail göndereceğiniz e-mail adresiniz
objMail.FromName = "
Site Adresim" ' Mailin Başığı (opsiyonel). MSN deki gibi düşünürsek. Site Adresim adlı kullanıcıdan mail aldınız diye gözükecektir sanıyorum.
strToAddress = "
gidecekkisinin@maili.com" ' göndereceğiniz kişinin mail adresi. tırnakları kaldırarak request.form ile formdan da alabilirsiniz.
' güvenlik için aşağıdaki satırları ekliyoruz:
strToAddress = Replace( strToAddress, " ", "" )
strToAddress = Replace( strToAddress, chr(13), "" )
strToAddress = Replace( strToAddress, chr(10), "" )
objMail.AddAddress strToAddress
objMail.Subject = objMail.EncodeHeader( "
Mailin Konusu burada" , "UTF-8" ) ' Çift tırnaklar arasında Mailin konusunu yazacaksınız.
objMail.ContentTransferEncoding = "Quoted-Printable"
objMail.CharSet = "UTF-8"
objMail.Body = "
Bu kısımda Mailin detayı. Yazmak istediklerinizi bu şekilde manuel ya da form aracılığıyla (request.form) yazdırtabilirsiniz. Alt satıra geçmek için <br> komutu işe yaramayabilir o yüzden "&chr(13)&""&chr(10)&" kodunu aynı anda kullanarak alt satıra geçtirtebilirsiniz. Yada bunu replace ettirterek uğraşmazsınız."
objMail.Body = objMail.Body
objMail.Send
If Err = 0 then
txtMsg = "<font color=green>Başarılı! Mail şu adrese gönderildi: " & strToAddress + ".</font>"
Else
txtMsg = "<font color=red>Hata oluştu. Hata kodu: " + err.Description + "</font>"
End If
response.write txtMsg
%>
5 yeri değiştirerek kolayca kullanabilirsiniz