usta bu astral seyahat olayı hakkında kendimizi geliştirebiliyormuyuz varmı böyle birşey gerçekten.? Yani ben rüyadayken x şehirdeki kız arkadaşımın yanına gidip ona dokunabiliyormuyum.?
Dokunamazsın elin kız arkadaşının içinden geçer. Astral seyahat sadece izlemek ve gezmek içindir. Ne bişey tutabilir, yiyebilir, hissedebilirsin.
Güzeldir fakat yapılması hayli bir zordur. Geliştirmesi ise zamanla olan bir şey, bir kere deneyim yaşayınca yavaş yavaş çıka çıka gittiğin mesafeyide uzatabilirsin.
İlk astral deneyimi yaşadığında kendi odandan bile çıkabileceğini pek sanmam ilk deneyimler öyledir.
Cin musallatı olayına gelirsek pek musallat olayına benzediğini sanmıyorum.
Daha çok istem dışı astral seyahat yaşamışsın gibi geldi bana. Bazı insanlara böyle oluyor, sen istemezsen bir daha olmaz zaten. Musallat olayında ısrar ederseniz o fatiha, nas suresi felan bir yerde psikoloji olayıdır.
Cinler alaycı varlıklardır, dalga geçmeyi severler. Musallat olduysada eğer mutlaka onlara ters giden bir hareketin olmuş olabilir.
Eğer ki sana musallat olan cin bir ateist yada satanist mezhepine mensup ise o dualar pek bir işe yaramaz. Çünkü onların inancına göre dua yok bu yüzden dua'ya saygıda yoktur.
Onları uzak tutmak için bir iki yöntem var onları uygularsın ama dediğim gibi cin olayı olduğunu sanmıyorum onun için bir iki teşhis daha vardı olması gereken.