JeSuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serhat bey sitemde sizin reklamlarınızı kulanıyorum ancak siteme bir bakdım zararlı ıcerık gözüküyor sebebine baktığımda sizin hatanız olduğunu gördüm bununla ilgili bi açıklama bekliyorum... tşklr.
yilmaz27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen serhat sitemi şuan google zararlı içerik olarak görmüş ne tür bir açıklama yapacaksın çok merak ediyorum.
loncabilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde sizin reklamlarını kullandığım bütün sitelerimde zararlı içerik uyarısı var
ill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.google.com/safebrowsing/d...gle.com/&hl=tr

googleda zararli içerik uyarisi var hayret
Burada direk admax.com.tr yi suçlamış olmanıza bir anlam veremiyorum www.admax.com.tr/popup.js açık bir koddur ve ortadadır. Bizim reklamlarımız ile uzaktan yada yakından her hangi bir ilişkisi yoktur.

Verilen screende admax.com.tr nin .js uzantılı olmasından kaynaklı olarak google onu süpheli olarak göstermektedir. o konu www.xxxxfirmasi.com/popup.js olarak görmüş olsada aynı şüpheyi gösterecekti.

Burda alenen beni suclayanlarında öncelikle sitelerini incelemesini tavsiye etmekteyim. Site adreslerini pm ile gönderin bende yardımcı olmaya çalışayım. Ancak benim reklam kodlarımdan dolayı sizin siteniz zararlı içerik uyarısı veriyorda admax.com.tr neden zararlı içerik uyarısı vermemektedir.

Google orada şüpheli olarak benim kodumu gösterdiği için mi ben suçluyum ? kaldırın kodu başka bir js uzantısı yerleştirip deneyin lütfen aktif yüzden fazla yayıncım var neden sizlerde böyle bir sorun var yada bir kişi yazdıkdan sonra neden diğerleride bende admax kullanıyordum işte zararlıymış şeklinde bir yoruma gidiyor yapabileceğim bir acıklama yokmuş gibi beni suçlayabiliyorsunuz bilmiyorum. herşey ortada arkadaşlar bizim bu konu ile alakamız yoktur.

Google yukarda arkadaşımızında gösterdiği gibi kendi sitesini dahi zararlı olarak gösterebilmekde admaxı süpheli göstermiş ise ben ne yapabilirim ?

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.