Burda okadar kişi godaddy falan filan diyen kişi varken hala godaddy kullanıyorum diyenlere çok hayret ediyorum

Sizin başınıza gelmesinimi bekliyorsunuz o halde beklemeye devam edin.
Diğer yandan grafik gösterenler olmuş çok komiğime gitti, ne yani dünya lideri en çok domain satan firma diye yamuğu olmayacak manasında mı bu? Aksine yapabileceğinin manasında. Bakınız en basit bir örnek "dünya makina markalarının şiddetle önerdiği calgon un paketlere 1 kilogramdan az dolum yaptiği için 2 yıl süreyle satışının mahkeme kararı ile durduruldugunu ve piyasadaki tüm ayıplı ürünlerinde kaldırıldıgını biliyormuydunuz?" O halde bu da imkansız birşey değildir.
Birde türk firmalarını karalayan insanlara mesajım var, bir ana evladı nekadar yaramazlık yaparsa yapsın nekadar yanlış yaparsa yapsın bu "benim"!! der.. İsimtescilmi 24 saatte ns güncellemesi yapmıyor. Gelsin 10 dakikada güncellemeyi göstermessem bende bu işi bırakırım!! Ve Şuan o beğenmediğiniz iisimtescil kadar güvenli hızlı bir firma neredeyse yok. Domain cep onaylı, tckimlik no, email ve hatta sana en ufak bi haksızlıkta gidip haksızlığı türkçe konuşabileceğin kişiler ve %100 sonuç alacağın.. Gidip abdde derdini anlatamassın 75$ dan daha tuzlu.. Haa dersin ki ben kafirden yanayım, olası sorundada sorumluluklar benimdir. Onun istediği şekilde devam ederim. Bağımlı kalırım. Güzel ozaman devam et deriz. Şu da gerçekki Türkiyede kafirden bile daha kötü kazık atan iş yapan firmalarda var önemli olan gerçek Türk'ü seçmek. Bu işteysen arayıp bulacaksın. Ordaki insanda burdaki hayvanmı afedersiniz.
Kendi değerlerinizi yok etmeyi bırakın. İnsan kafirde olsa dürüst olacak Türk te olsa ne olursa olsun. Sen türk firmalari diyip hepsini kapsayamazsın bu saygısızlıktır.
Kendi fikirlerimdir!! İsteyen katılır isteyende katılmaz nokta.