alvemar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum Ben mi anlatamıyorum senmi anlamak istemiyosun yada multi üyelik misin nesin sen çık dışarı....

Bu arada Soru : Şimdi soru sordum cevap vermedin, bu adam senden para alıpta lisans vermedi mi? ki sen onu null yüklemek ile itham ediyorsun?

Ben Reseller olmayan adamdan nasıl lisans alayım kendine gel kendine efendi....

Ben adama satıcağın lisansları Reseller olmadan Nulled mı yukluceksin soledım yoksa sunucu yerimi yanlış anladı ???

Sordun Soruyu Aldın Cevabını

Seni Tanısam ne olur tanımasam ne olur anlayamadım, izmirdeyiz adresimizide veririz gelirsin görüşürüz.
1 - Multi üyeliğimi ispat etsene Allah aşkına.Öyle çamur at izi kalsın ile olmaz bu işler.

2- Önce diyorsun ki adama, senden lisans almak istedim var dedin sonra baktım bayi listesinde yoksun, nullmu yüklüyorsun dedin? Bende bunun üstüne sana whmcsden herkes lisans alabilir satabilir ancak sen alır yada almazsın dedim.Adam senden para alıpta lisans vermedi mi dedim? Niye dedim zira Türkçe okuman yazman varsa adamı null ile itham ediyorsun o zaman bunu ispat et.

3 - Sonra şahsımı küçük düşürmek adına kendini avrupa firmalarımı ile karıştırdın diyorsun, bende diyorum ki efendi beni tanıyormusun? Yani sen kimsin ki ne hakla beni birileri ile kıyas etme hakkını kendinde görüyorsun?

4- Adres versen ne olucak vermesen ne olucak amacın ne? Gel bendede var adres Hollanda'da olan hukuk büromuzun adresinimi istersin Taksimde olan yerimizin mi?

Ateş olsan cürmünü yakarsın.Çamur at izi kalsın ile ancak milleti kendine güldürürsün.

Ben burada insanlar parasını vermedi diye konumunu kullanıp ali cengiz oyunları yapan bir yerin haksız olduğunu söylüyorum, zaten bu gidişle biraz şikayet gitsin o yetkiyide alırlar.Bana yapmış olsaydı o avrupa dediğin yerde kanuni olarak neler yapardım neler, hani avrupa firması bunlar ya.Avrupayı ne senden nede avukatlığını yaptığın yerden öğrenicek değilim çok şükür.

Senlede muhattap olmak dahi istemiyorum.