WebHaKTaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük ihtimal splash tan geri düşmüşsünüz bi kere banada olmuştu kaldırınca da google hakettiğiniz yere getirmiş
evet pop ve splash reklamın zararlarından birisi işte bir daha koymamaya yemin ettim

madozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler @MuhammetUzun.
Olması gereken başlık formatı budur. Üstte "Google Optimizasyon Seo ipuçları, Google SERP optimizasyon ipuçları" yazmasına rağmen bazı arkadaşlar xxx kişisi çıkardı filtreden ama nasıl çıkardığını söylemem isteyen gidip onunla çalışır gibi reklam yapıyor. Bu alanın olması gereken formatı bu olamamalı. Filtreye girip çıkartmayı başardıysanız bakın böyle böyle yaptım demelisiniz aynen Muhammet arkadaşın dediği gibi.
Hadi wp eklentilerini falan kendileri yazsalar nasıl yaptıklarını anlatmamaları normal sayılabilirde, herkese açık halde sunulan hazır eklentiler ile bu işleri yapıp reklam yapmaca ayıp
onlara inat olarak açmadım ama evet yaptıkları yanlış birşeydi yaptıklarını detaya girerek anlatmayıp onlarla çalışırsanız siteniz düzelir gibisinden düşüncelere kapılmak yanlışdı . herkesin sitesi kısa sürede düzelir umarım