1.tamam.
2.para verip hit alan üyeleri öne çıkarıyorsunuz ama bizler olmasak onlar kimden hit alacak merak ediyorum yada para verip yapay hit alacaklarmı? burda haksızlığın büyüğü bizlere oluyor..
3.siz kapatın böyle şeyleri eminim başarıya ulaşırsınız sisteme ne zman girsem 30-40 site var önceden çok daha iyidi millet hit kasamıyoki bizede hit gelsin.. zaten para verip hit alan adamda surf yapmakla uğrasmıyo.. sonuc olarak biz sadece onlara çalışıyoruz..
4.Sistemin amacı ne sizin yaptıklarınız ne ? en başta açıkladığınız sistemin tanımını okuyun bakalım bu yaptıklarınızdan herangi biri sisteme dair bir yenilik mi? veya organik hite ne etkisi var? ha geliştirmelerinizi takdir ediyorum ama yakında rpg oyun felanda olursa sasırmam yani..
Polemik yaratmaya hiç gerek yok.
Şuan sistemde 90 site taranıyor yeni güncelleme yapıldı. önceden diyorsunuz ama web sitelerim kısmı önceden bu şekilde değildi.
sistemin amacı hitlenip indexlenmesini sağlamak kimisi para verir kimisi ücret vermez. Siz bazı programları neden ben bu programı 30 gün kullanıyorum para vermeden diye sorgulamıyor. Herşeyim ücretsiz olsun istiyorsunuz.
Bu şekilde ücretsizde ücretlide programı günlük kullanması gerekiyor.
Ama öncekinde biri 1 gün yenile yenile yapıp kredileri toplayıp 3 gün kayıptı...
O yüzden söylemiş oldugunuz çelişkili biz herkes programı sürekli kullanmaya girsin diye bu güncellemeyi yaptık....