antiarabesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıp deneyen yokmu arkadaşlar?!
öninceleme yapanlar önceki konularda mevcut hocam. Zaman geçtikçe anlıyacağız.

Licorne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu takip ediyorum. cikacak moduller ucretlimi olacak. alip deneyen arkadaslardan uorum bekliuorum
hayır hepsi ücretsiz olacak. sitemizden download edebileceksiniz.

Orkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takipteyim güzel bir program inş. başarılıda olur..(Bu arada video da kayıt olunan 7 sitenin hiç birine link eklenememiş sadece üye olunmuş linkleri sonra tek tek girip ellemi ekleyeceğiz ?)
video süresini kısa tutmak için eklemedim. bir iki tane eklemişim sadece görünsün diye. Hiçbir site 20 dk dan büyük video kabul etmiyodu HD olarak. 19:59 da sabitledim yoksa bir kusuru olduğundan değil.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sözleriniz dogru yanlız dediğiniz halen aynı ,Birşeyin faydasını görmek istiyorsak onun için bedel ödememiz lazım. demişsiniz siz bu programı bize bedeva vermiyorsunuz ki böyle birsey söylebilirsiniz. O zaman siz programı bedeva verin dedgimiz sey captcha ise biz paralı alalım dogru olanı bu.Benim size anlatmak istediğim şu; bu 100 TL içinde bu captcha olması gerektigini düsnüyorum veya bu en mantıklısı ise manuel olarak elle girilmesi gerek.Sanırım anlatabilmişimdir.
Kullandığınız herşeyin bedeli sizin ödüyebileceğiniz kadar olmuyabilir bu gayet normal bir durum. Forumlara kayıt olabilmek için önce yazılımı almanız sonra da decaptcher.com üyeliği almanız lazım. Günde 2000 tane captcha giremezsiniz bir süre sonra inanılmaz iğrenç bir hal olur bu iş. O yüzden elle özelliği belki ileride özellik olsun diye eklerim. yoksa bu iş elle olmaz.

demokratik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pyromus yaparsa iyi yapar.
hadi bakalım.
teşekkürler hocam.

webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben aldım bugün içerisinde baya uğraşacağım. akşamada yorumlarımı yazarım.
seviniriz hocam. teşekkürler.