Tüm Bu haberi okuyan doslarım sizlere sesleniyorum Aşağıda yazılanlar tamamen gercektir
Biz Muzafferbilişim internet hizmetleri olarak sunucuburada.com adlı firmayı devir aldık devreden arkadasımız bize sisteminde 30 civarında hesap olduğu bilgisi vermiştir tüm hesaplar sunucumuza taşınmıştır. bazı sitelerde teknik sorunlar cıkmıştır onmlarda halledilmiştir
fakat bazı uyanıklar bu firmada hostumuz var diyerek bizden bedava hosting almaya çalışmaktadırlar
bugüne kadar tam 63 kişi bize hotum var alan adım var diyerek gelmiştir
10 tl lik bir hesap için kendinizi bukadar düşürmeyin adilik yapmayın bize şükrü bey gerekli bilgileri vermiştir
burdan bu sekilde sahtekarlık yapan kişilere sesleniyorum siz olduğunu iddaa ettiğiniz bu hesapların ödemelerini elden yapmadığınıza göre direk olarak banka veya paypal ile yaptınız bu belgeleri bize ulaştırın hemen paketlerinizi acalım
tasıma yaptığımız siteler acılmıyorsa lütfen dns ayarlarını yapınız sorun çözülücektir veya sitemizden canlı destek alınız herzaman destek elemanımız bulunmaktadır
2 gündür bizden host+alan adı bile isteyen kişiler çıkmıştır
bukadar adi vede şerefsizce hareketler lütfen yapmayınız
Bu yazdıklarım kesinlikle eski sunucuburada.com sitesinin sahibi olan şükrü bey ile alakası yoktur tamamen bu terbiyesizlikleri yapanlar için yazılmış bir yazıdır
Şükrü bey gibi bir insanı lütfen rencide etmeyiniz