çok uzuluyorum arkadaslar ulkemızın bukadar ''cahıl'',bukadar bılgısız ve aynı derecedede vurdum duymaz olduguna,öyle şeyler varki;buyuzden tv ızleyıp gormek duymak ve bılmek ıstemıyorum,işte bu yuzden benım evde tv denen alet sadece belegesel kanalları ıcın kullanılıyor,bu verecegım ornekler sadece basıt ornekler arkadaslar bunlar gıbı bınlerce var,gıne bu sekılde soruyorlar ınsanlara Atatürk'ün ölüm tarıhını bılıyormusunuz?gıne baska bır roportajda haberal ı tanıyormusunuz kımdır?gıne baska roportajlarda wikileaks nedir?oyle cevaplar gelıyorkı ınsanın kafasını oraya buraya vurası gelıyor.tamam ınsanlar bunları bılmek zorundalarmı?hayır tabıkı bılmek zorunda degıller,ama neoldu bu ınsanımıza,ulkemızde cok cahıl oldugunu bılıyordum ama bırde bunu pratıkte gorunce bu boyutlarda oldugunu gorunce ınsan cıldırıyor,nereye goturur acaba bu bızı?ve ınsanlar olayın mantıgınıda anlayamıyorbu soruları hafıften bılenler bıle ne ıcın bıldıklerını bılmıyorlar ya da kulaktan dolma bılgılerle bılıyorlar,sadece duymuslar tv de ne sekılde duymuslarsa o sekılde bılıyorlar..oysa bılındıgı gıbıde degıl bu olaylar.bızım insanımız bunları anlama kapasıtesıne nezaman gelecekler acaba cok merak edıyorum