Hayirli olsun gercekten piyasada ihtiyac duyulan bir script olmus. evet forum listler bhw ve bht de dagitilyor genelde direk liste yukleme de olursa kusursuz olur vbulletin ve smf die iki secim olabilir
bana yollayın listenizi ayıklayıp import ederim. hoşuma da gider. SMF, PHPBB, IPB gibi forumlar için modül yakında eklenecek.
Güzel bir proje hayırlı satışlar.
Teşekkürler Hocam
ben beleş birşeyin insana fayda getireceğine inanmam. Para kazanmak istiyorsanız para harcamalısınız. Ben öyle yapıyorum mesela.
o zaman 100 TL içinde bu dediginiz seyinde olması gerekir bence sonucta para harcıyoruz..?
Ortada bir emek var. Birşeyin faydasını görmek istiyorsak onun için bedel ödememiz lazım. Ben buna inanıyorum. Ben faydalanmak istediğim herşeyin parasını ödüyorum. Kimseyle pazarlık yapmıyorum. Ben böyle başarıya ulaştım. Şimdi bazıları diyecek ki senin paran var tabi öyle konuşursun. Öyle değil bu iş. Benimde cebimde paramın olmadığı zamanlar oluyor. Benim cebimde param yok diye karşıdakinin emeğini bedavaya vermesi gerekmiyor. Hakkını verin o işin hayrını görün. Ben bu projeyi oturdum evde kodladım bitti geldi satıyorum mu sanıyorsunuz ? Öyle bişi yok bende bir bedel ödedim ve bu ürün çıktı karşımıza. Umarım anlatabilmişimdir.