Arkadaşlar bu konuda bende bildiklerimi yazmak istiyorum. Bana da birçok kez karabasan geldi mi diyeyim artık bilmiyorum genelde karabasan bastı diye tabir ediliyor.. Bunun tek bir sebebi var o da yattığınız yatağın üzerinde yemek veya ekmek yemeniz. Bugüne kadar bu olayı atlattıktan sonra her zaman bakmışımdır yatağa ve her zamanda ekmek kırıntısı veya küncü bulmuşumdur. Daha 2 gün önce tam uykuya dalarken uyanmak istedim ve uyanamadım o an farkettim karabasan geldiğini ve o an tam anlamıyla kendinizi kasarsanız uyanabilirsiniz. Ben artık uzmanlaştım gibi birşey oldu o anı kaçırmıyorum ve uyanabiliyorum. Bu işin tek bir çözümü var o da 3 ihlas 1 fatiha okumak. Ben uyandığımda hemen bunu okurum ve ardından hiçbirşey olmamış gibi yatarım. Allah'a çok şükür hiçbirşey de olmaz. Bu konu üzerine film yapıldı ama kimse anlayamadı eminim filmi hepiniz izlemişsinizdir (Başlangıç - Inception). Filmi izleyin bana hak vereceksiniz. Bu illet başınıza geldiğinde herşey gerçek yaşammış gibi geliyor ve bu filmde aynen anlatılıyor... Dediğim gibi öyle çok değil sadece 3 ihlas ve 1 fatiha okumanız kafi.