Madem banlanmayı göze alıyorsunuz arkadaşlar ben size çok daha basit bir yöntemden bahsedim. Yahoo da clicker grupları var bu insanların çoğu doğu asyadan bloglar kurarak birbirlerinin reklamlarını tıklıyor. Titiz çalışıyorlar ve hatta en çok nasıl kazanıldığını iyi biliyorlar.Bende denedim banlanmadım da

Yahoo messenger üzerinden yaklaşık 5 dk da 0.5 dolar kazanıyorsun.Nasıl mı? Sitene google arama kutusu koyuyorsun adam senin siteni google da verdiğin kelimeyle arayarak buluyor.Daha sonra sitende istediğin sayfa kadar dolaşıyor daha sonra verdiğin kelimeyle arama yapıyor.(En çok hosting web host gibi kelimeleri tercih ediosun ki en yüksek meblayı alasın) sonra kaç reklam istiyorsan tıklıyor. Tıkladığı reklamların içinde geziyor 2-3 sayfa sonra senin google aramanda 5 10 sayfa ilerliyor. Cookie leri siliyor ve işlem tamam. Aynı işlemleri sende aynı anda onun sitesi için yapıyorsun. Alın size haram para...

Afiyet olsun
Not : Ben yaptım dedim ya kazandım tam 90 dolar oldu para başka nedenle banlandım. Yenmiyor işte