PirMuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yazdığın ne oluyor peki:

öte taraftan bu laflarınla bana cevap hakkı vermiş durumdasın. adam kur'an'dan ayet almış. bunda ne gibi bir kusur olduğunu söyler misin?

said nursi'den bahseden o değildi, bendim. konuyu açan arkadaş ben değindim diye ona atıfta bulunmuş. ilk mesajları okursan bunu görebilirsin. evet, said nursi'nin tımarhaneye atıldığı doğrudur. ama türkiye cumhuriyeti mahkemeleri tarafından değil. çünkü onun tımarhaneye atıldığı tarihte henüz osmanlı devleti mevcuttu. o olayın akabinde yaşananları da araştırıp öğrenmeni dilerim...

yorum yapmadan önce, hakkında yorum yapacağın kişinin hayatını okumanı öneririm.
Bak Arkadaşım;

Lafı Bilip Bilmeden Bana Sataşma, Merak Etme O Kişinin Hakkında Yorum Yapılacak Çok Şey Var... Mesela O Kişinin Cemaatine Mensup Kişilerin Milletin Kul Hakkına Girmesi Gibi Değil mi ? Örnek; Kpss Sınav Sorularının Çalınıp Cemaate Verilmesi Gibi ?? Yada Cemaat Evinde Bulunan Öğrencilere Baskı Altında Dinler Arası Diyalog Anlatılması gibi ? Neyse Ben Bu Konuyu Uzatmıyorum....

Konu Huzurdur. Huzurla Alakalı Öngörüler Paylaşalım... Sende Benim Son Postlarımı Okursan Paylaştıklarımı Görürsün Değerli Kardeşim

.............