delikanlı53;
Ben Hiç Said Nursi Şöyledir Böyledir Dedim mi ? Suizan'ın Ne Demek Olduğuna Bi Göz Atın... Ben Olan Birşeyi Söyledim.
...........
bu yazdığın ne oluyor peki:
Alimle tartıştım kazandım. Cahille tartıştım kaybettim. [Mevlânâ.C.R]
Şimdi Sen Niye Önce Kuran-ı Kerim'de Bulunan Alak Suresinin Ayetlerini Yazdın Daha Sonra Said Nursiden Alıntı Yaparak Cevaplandırdın ??? (Sadece Merak)
R10.Net Platformu Cemaat Platformu Değildir... Burada Türkiye Devleti'nin Mahkemeleri Tarafından Yargılanarak Tımarhaneye Kapatılan Bir Zihniyeti Tartışma Konusu Yapmanın Hiç Bir Anlamı Yoktur...
...............
........
öte taraftan bu laflarınla bana cevap hakkı vermiş durumdasın. adam kur'an'dan ayet almış. bunda ne gibi bir kusur olduğunu söyler misin?
said nursi'den bahseden o değildi, bendim. konuyu açan arkadaş ben değindim diye ona atıfta bulunmuş. ilk mesajları okursan bunu görebilirsin. evet, said nursi'nin tımarhaneye atıldığı doğrudur. ama türkiye cumhuriyeti mahkemeleri tarafından değil. çünkü onun tımarhaneye atıldığı tarihte henüz osmanlı devleti mevcuttu. o olayın akabinde yaşananları da araştırıp öğrenmeni dilerim...
yorum yapmadan önce, hakkında yorum yapacağın kişinin hayatını okumanı öneririm.