Allah aşkına su yazıya birde katılanlar olmus hayret.Yahu sen evinde format işi yapsan sana kim pcyi getirir?Hadi çevren var diyelim hani ne kadar olabilir en fazla. Ne kadar basit düşüncedir bu ya

Senin pc formatı için bir pc dükkanının olacağı düşünülürse,dükkan için vereceğin kira ve masraflarıda kat işin içine.
Tüm bunların sonucunda da ne alakası var hocam diye sorası geliyor insanın??Nereden nerelere geldi konu. 1500 gibi bir aylık ücretten bahsediliyor ki bunu çoğunuz kazanamıyorsunuz fiyata birde *** atma söz konusu.Verilen örnekler ayrı bir komedi.Dayanamadım yazdım su örneği görünce.
bende dayanamayayım da bişile yazayım. format işi evde de yapılır dükkanda da. evde yapsan aldığın para cebinde kalır oh ne güzel rahat. dükkanda yapsan ; bir bilgisayar dükkanında sadece format atılmıyor bir sürü iş var illaki çıkar kiran şuyun buyun.
konu iyicene yolundan çıktı. ortak karar şudur ki ; iş veren eğer çoğu dalda uzman birini istiyor ise kesenin ağzını açmak zorunda. şayet freelance olarak çalışacak birisi istiyor ise de günde şu saatler arasında nette olacaksın görecem ben seni vs. şartlar koşmayacak, çünkü freelance çalışan demek; işi alan kişi bir çalışma süresi verir, işe başlamadan ücretin bir kısmını alır ve bu süre zarfında işi teslim eder, sonrasında ücretin kalanını alır.