Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgeseli nerede bulabiliriz ? Merak ettim, bir göz atayım.
pm gönderdim.

demreli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi az olsun ama öz olsun.

Parası çok olanın huzurlu mutlu olduğunu sanmayın.Para az olur ama insan da huzur olur.Gerisini salla gitsin.
Size FERRARİSİNİ SATAN BİLGE kitabını öneriyorum. hocam güzel bir noktaya değindin. kitabı okumuşsundur da ben sizin gibi düşünenlere tavsiye edeyim

alpaym adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dostum Kur'an oku diyor ancak şuanda bizim en büyük hatamız ne Kur'an'ı yüceleştirip okunan değilde rafta saklanan bir kitap yapıyoruz..!

Evet gerçekten çok fazla bilgi var ama cahiliz..!
Kuran matbaada basılan bir kitap değildir. Kuran kalpte olur kalple okunur kalple dinlenir. Ne yazıkki herkesin evinde var ama okuyan sayısı git gide azaldı.

MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alimle tartıştım kazandım. Cahille tartıştım kaybettim. [Mevlânâ.C.R]

Şimdi Sen Niye Önce Kuran-ı Kerim'de Bulunan Alak Suresinin Ayetlerini Yazdın Daha Sonra Said Nursiden Alıntı Yaparak Cevaplandırdın ??? (Sadece Merak)

R10.Net Platformu Cemaat Platformu Değildir... Burada Türkiye Devleti'nin Mahkemeleri Tarafından Yargılanarak Tımarhaneye Kapatılan Bir Zihniyeti Tartışma Konusu Yapmanın Hiç Bir Anlamı Yoktur...

...............

........
Türkiye Cumhuriyeti BAŞBAKANI da hapis yattı. Her hapis yatan şöyledir böyledir diyemezsin. Said Nursi'yi savunmuyorum fakat onun kadar ilim sahibi olmadığın kesin.

Örneğin Hz. Yusuf da hapse atıldı ya ....