alpaym adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demekki bizim dedelerimiz kötü şeyler yapmış olsaydı bizde işkence çekecektik nasıl bir kafa bu? Başkasının yaptığından sen nasıl sorumlu olursun? Amerika sömürgesinde yaşamayı özgürlük sayıyorsun? Özgürlük ne demek acaba biliyor musunuz?

Kur'an Tamamen bir kitaptır eğer bir kısmını red ediyorsan tabiiki kur'an'a karşıttır. Ama artık lütfen baltalamayı bırakalım.
Ne Amerikası arkadaşım ne diyorsun sen okuyunca ben başka bir şey mi yazdım acaba diye düşündüm. Anladığına emin misin ne demek istediğimi.

Şimdiki Filistinin Tarihle bağına vurgu yaptım. Bizim dedelerimizin yaptıklarıyla onların yaptıklarını karşılaştırdım. Lütfen bir daha oku ve bana sakın Amerika yandaşı muamelesi yapmaya kalkma ağır şeyler söyleyebilirim bu konuda çünkü bunu sende istemezsin tahmin ediyorum.

Kuran kabul etme konusu değil bizde Müslümanız en son burada biriyle tartışmaya girdiğimde benim cevaplarımı alıntı yaparak Kuran'dan cevaplar vererek beni kuranın karşısında göstermeye çalışmıştı bu yanlış bir davranış birkaç gün sonra kendisi ***** host aramak için konu açtığında konuya yazdım ama cevap gelmedi. Anlatmak istediğim bu kişisel görüşlerini buraya yazan herkese bir ayetle cevap verirseniz onları ayetin karşısında göstermeye çalıştığınız ortaya çıkar.

Bu arada beni ne kadar tanıyorsun arkadaşım istersen gel ben sana özgürlük kavramı ile ilgili neler yaşadığımı anlatayım ? Önyargılı olmayın karşılıklı fikirlerin bir tartışmaya döndüğü ortamda anlamadan lütfen kişileri suçlar yönde bir yola girmeyin Konu Filistin ise oturum tartışalım yok sen şusun diye lafa başlanırsa artık ben uzak dururum çünkü benim tartışmak ve bilgi alışverişi konusunda aradığım özellikler biraz farklı.