Burada olay yaratacak kazanç elde ettiğinizi savunup ondan sonra akıl ve mantıktan bahsetmek ne kadar akıllı ve mantıklı ? Kenara çekilin bu konuyu siz değilde bi' başkası açmış gibi bi' düşünün bakalım. Olay yaratacak kazanç elde ediyorsunuz, gelmiş burada konu açıyorsunuz ve olay yaratacak kazanç elde ettiğiniz yöntemi 50$ karşılığında paylaşıyorsunuz. Ne kadar inanırsınız bu tarz bi' konuya, Allah aşkına dürüst olun. (:

İnanmazsınız, inandınız diyelim hadi çok güvendiniz karşınızdaki insana içinizde sürekli "neden" sorusu kalır. Ben burada binlerce ticari olaya tanık oldum, bi' çok kez içinde bulundum, olay yaratacak kazançlı siteler aldım, sattım amma velakin günün birinde çıkıp olay yaratacak kazanç elde ettiğim yöntemi size 3 kuruşa satacağım diye iddiada bulunmadım.

Yaptığınız harcama/harcamalar elbette buradaki kimseyi ilgilendirmiyor, olayın saçma olan tarafı 50$'a olay yaratacak kazanç iddiası.

Azıcık mantık olsa konuda eyvallah diyeceğim ama göz göre göre bu kadar saçmalanmaz.

Kolay gelsin size olay yaratacak kazançlarınızla.

(bkz: Dp'de Hintli bi' çok eleman var binlerce $ kazandıracağını iddia ederek e-book satışı yapan. (: )