Birşey daha yazmak istiyorum. Bir küçük örnek.

hiç birşey yapamıyorsak, Diyelim benim ablamın Anadolu yakasında Güzellik merkezi var, Sizin abinizin bir oto tamir yeri olabilir. yada bir sigorta acentası.

Kurduğumuz grubunun üyeleri güzelik merkezi ile iligli bir konu olduğunda benim ablamın Merkezini tavsiye edebilir. Benim aracımda bir sorun varsa sizin abinizin yerine gidebilirim. Yada Sigorta muhasebecidir abiniz babanız onlara yönlendirebilirisiniz.

Ve misal Ben senin abini şu kişiyi tavsiye ettim, gelebilir haberin olsun şeklide bir mesaj kac saniyemizi alır?

Diyelim bir web sayfası yapıp orada sattığımız ürünü herkez kendi muhitinde pazarlayabileceği gibi, pazarlama işi bana uzak diyen arkadaşlarda WEB üzerinden reklamını yapabilir. Eminimki sadece googla Adsense koyduğumuz bir web sayfasından bile tek başına yaptığımızın kişisel web sayfalarından çok daha yüksek bir kazanç elde edebiliriz.

Düşünün bir blog kurduk ve 10 kişiyiz. Kazanç ortak, ve o blog'da hepimiz her gün 10 yazı yazıyoruz. bir süre sonra bence türkiyenin en büyük blog'u olması kaçınılmazdır.